För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Lösenord och säkerhet

 

Integritetspolicy för HYREP AB

 

HYREP AB, 556878-6841, Truckvägen 6 23162 Trelleborg, Sverige är personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter.

HYREP AB värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Denna policy hjälper dig bla att förstå vilken slags information vi samlar in och hur denna används. Genom att godkänna policyn på nätbutiken i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

 

  • Vilka personuppgifter behandlar vi?

 

Vi kommer behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss i syfte att administrera dina köp och fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund såsom leverans av varor och kommunicerande av orderstatus. De personuppgifter som HYREP AB behandlar är ditt namn, personnummer, postadress, e-post-adress, betal- och köphistorik, leveransadress, IP-adress, webbläsare samt telefonnummer.

Som privatperson kan ditt personnummer komma att behandlas i samband med köp på uppdrag av (eller på grund av krav från) betalnings- och kreditföretag som behöver detta i kreditupplysningssyfte tex Klarna.

Uppgifterna kan även användas för identifikation, direktmarknadsföring, kundundersökningar, nyhetsbrev samt för statistikändamål. Uppgifterna kan även användas för nyhetsmejl samt för marknadsföring och information om du inte invänt dig mot detta. Du kan när som helst avbryta marknadsföring mot dig som kund genom att kontakta oss via info@hyrep.se

 

 

 

 

 

 

 

  • Hur skyddar vi dina personuppgifter?

 

Du har rätt att få den information som vi registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den skall rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall. Vi värnar om dina personuppgifter och kommer inte dela dessa till en tredje part om detta inte är nödvändigt enligt lag eller behövs av våra leverantörer i samband med att du använder deras tjänster. När du väljer att lägga köp genom Klarna så delas dina uppgifter med dem.

  • Hur länge sparas mina personuppgifter?

 

Om du samtyckt till köp och att bli kund hos HYREP AB sparas dina uppgifter tillsvidare eller tills du själv efterfrågar att uppgifterna skall tas bort. Dina uppgifter kan sparas i syfte att kunna uppfylla leverans- eller garantiåtaganden. Dina uppgifter sparas oavsett aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning.

  • Tillgång till, uppdatering och korrigering av dina personuppgifter

 

Du har, enligt gällande personuppgiftslagstiftning, rätt att en gång per kalenderår gratis få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig, oavsett hur dessa samlats in. Om du vill ha sådan information skall du lämna in en skriftlig begäran till oss. Begäran skall enligt gällande personuppgiftslagstiftning skickas in underskriven av dig per post till den adress som anges i nätbutiken. Du kan således inte skicka in denna begäran via e-post.

HYREP AB vill säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och uppdaterade. Om någon av de uppgifter du lämnat in förändras tex om du ändrar e-postadress, namn eller betalningsuppgifter, vänligen lämna HYREP AB korrekta uppgifter genom att skicka ett e-postmeddelande till info@hyrep.se. Du har rätt att när som helst begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

Dina personuppgifter behandlas inte för direkt marknadsföring om du motsätter dig sådan behandling. Du har rätt att när som helst återkalla ett lämnat samtycke om behandling av personuppgifter. Sådan återkallelse kan begränsas till att endast avse del av behandlingen, exempelvis den som rör direkt marknadsföring.

  • Länkar

 

Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser. Denna Integritetspolicy gäller endast webbplatsen för HYREP AB. När du länkas till annan webbplats bör du läsa deras personuppgiftspolicy som gäller för den sidan. Notera att HYREP AB inte tar ansvar för andra webbplatsers behandling av dina personuppgifter.

 

 

 

  • Ändringar i Integritetspolicy

 

HYREP AB förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller få uppfylla nya legala eller tekniska krav. Alla ändringar av denna Integritetspolicy kommer att publiceras på redbackmotors.se

  • Övrigt

 

Användning av cookie-filer. Vår webbplats använder cookies för att hjälpa dig få en personligt anpassad Internetupplevelse. En cookie är en textfil som en webbserver lägger in på din hårddisk. Cookie-filer kan inte användas för att köra program eller leverera virus till din dator. En cookie är unikt tilldelad dig och kan endast läsas av en webbserver i den domän som utfärdade cookie-filen till dig. Ett av huvudsyftena med cookie-filer är att ange för webbservern att du har återvänt till en specifik webbsida så att du kan få en personligt anpassad upplevelse när du besöker webbsidan igen. Du kan välja om du vill acceptera en cookie eller inte. De flesta webbläsare accepterar cookie-filer automatiskt men det går vanligtvis att ändra inställningarna till att inte acceptera cookie-filer om du föredrar det.

Anti-SPAM policy. Vi tar direkt avstånd från allt som har med SPAM, eller skräppost, att göra. Vi medverkar ej till att skicka SPAM och skickar inte e-post från tredje part eller rörande varor eller tjänster som ej är direkt relaterade till vår verksamhet. Som kund till oss kan du få e-post rörande din order, betalning eller annan kommunikation du initierat samt information, nyhetsbrev eller erbjudanden kring vår kundrelation. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev från oss kan du enkelt avregistrera dig från dessa genom att skicka ett meddelande till info@hyrep.se

 

 

 

 



Cookies
Du har under tiden du är inne och handlar ett unikt, tillfälligt, sessionsid som raderas så fort du loggat ut (automatisk utloggning sker efter 30 minuters inaktivitet.).

Enligt lagen om elektronisk kommunikation måste vi informera dig om att vi använder cookies. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Cookies används av rent tekniska skäl för att förbättra webbplatsens funktionalitet. Det finns två sorters cookies, en sort som sparar en fil permanent på din dator och en annan sort som sparas temporärt under tiden du befinner dig på webbplatsen.

Vi använder oss av temporära cookie-filer som finns sparade så länge du är inloggad. Undantag är om du väljer automatisk inloggning. Då lagras ditt användarnamn och lösenord i en cookie-fil mellan inloggningar.

Om du inte vill tillåta lagring av cookies på din dator kan du stänga av funktionen i din webbläsares inställningar. Detta innebär samtidigt att vissa funktioner på vår webbplats inte kommer att fungera för dig.

Popup-fönster
I några fall förekommer popup-fönster i vår e-handel, t ex vid Spara och Hämta korg. Du kan välja att hantera detta på olika sätt:

    • Tillåt popup-fönster tillfälligt

 

    • Tillåt alltid popup-fönster från den här platsen

 

Start > Hjälp > Säkerhet & cookies
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser inkl. moms