För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Torrsaltning
Använd knappt 3 msk (44 ml) salt till 2,25 kg kött (5 cm tjockt). Gnugga in saltet i köttet och lägg i försluten plastpåse i kylskåpet. Skölj av innan rökning. Använd inte mer än 3 msk salt per 2,25 kg kött. För korv, använd 2,5 matskedar (37,5 ml) salt till 2,25 kg.

Saltlag
Använd knappt 3 dl salt och 2,4 lit vatten per 2,25 kg kött. Använd saltspruta eller lägg köttet i saltlag och försvara i kylskåp. Skölj av innan rökning.

Sök i resultat
Antal träffar 4
MAPLESYRUP
Bradley Lönnsirap
Pris157.00
Grundpris175.00
Köp
Saldo 3
I lager
100% ren och ekologisk lönnsirap. Lyxigt gott!
star_empty.pngstar_empty.pngstar_empty.pngstar_empty.pngstar_empty.png
BTCURESUG15
Saltlagsblandning - Socker 425g
Pris10.00
Grundpris100.00
Välj

kort datum, utförsäljning

star_empty.pngstar_empty.pngstar_empty.pngstar_empty.pngstar_empty.png
BTCUREMAP15
Saltlagsblandning - Lönn 425g
Pris10.00
Grundpris100.00
Köp
Saldo 3
I lager

kort datum, utförsäljning

star_empty.pngstar_empty.pngstar_empty.pngstar_empty.pngstar_empty.png
BTCUREDEM15
Saltlagsblandning - Råsocker 425g
Pris10.00
Grundpris100.00
Köp
Saldo 5
I lager

kort datum, utförsäljning

star_empty.pngstar_empty.pngstar_empty.pngstar_empty.pngstar_empty.png
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser inkl. moms